Serveis Escola

Serveis Escoles

Integració Sensorial a l’escola. Des del CEIDI Gronxador oferim la possibilitat de traslladar la nostra intervenció en l’àmbit escolar. Malauradament fruit del confinament molts infants han perdut no només aprenentatges sinó també habilitats perjudicant el seu desenvolupament.

En que consisteix?

El terapeuta ocupacional escolar aportarà una visió específica del desenvolupament dels infants centrant-se en habilitats motores com:

suport

Com actuem?

Intervenint des del joc per proveir al sistema nerviós de l’infant d’experiències que ajudin a recuperar el temps perdut i consolidin les habilitats tant motrius com cognitives (atenció, el llenguatge, la conducta) necessàries per l’èxit en els aprenentatges.

La nostra societat és plural tots som diferents necessitem abordatges diferents, l’escola n’és un reflex.

L’equipació tant material com professional correrà a compte nostre.

Per més informació, contacta'ns:

(no title)

El Gronxador, com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a info@elgronxador.com No se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la nostra Política de Privacitat.